Ga naar de inhoud

PindakaasBaas producten

Welkom op de PindakaasBaas productenpagina! Bekijk welke producten ik onmisbaar vind.

Bosch blender

Deze blender vind ik top!  Hij is vrij stil, stevig en de onderdelen kunnen in de vaatwasser. De meeste blenders kun je goed gebruiken om sapjes of smoothies te maken. Door de verschillende opzetstukken is deze ook ideaal om zelf pindakaas of humus te maken! 

Setje maatcups

Ben je klaar om te bakken? Staan er in het recept ineens cups in plaats van grammen… Ik gebruik dan een handig setje met maatcups. Je kunt ze makkelijk in elkaar stapelen en nemen weinig ruimte in beslag. Super makkelijk toch?!

Deze set kun je gebruiken als je bijvoorbeeld deze pindakaas chocolade cake gaat maken. Veel bakplezier!

Amsterdam Blond koektrommel

‘Je zegt nooit iets over mijn haar’, zei ik tegen mijn vriend. De volgende dag kreeg ik deze koektrommel van hem. Ik ben immers blond en kom uit Amsterdam. Daarnaast baalde hij ervan dat mijn voorgaande koektrommel niet goed afsloot. Hierdoor waren de vers gebakken koekjes in no time taai. Deze trommel sluit goed af en ziet er ook nog eens vrolijk uit! 

Life is short, eat cookies.

Mini’s van De Pindakaaswinkel

Ken jij de pindakaas van De Pindakaaswinkel nog niet? Of ken je iemand die van pindakaas houdt? Dan raad ik een set mini’s aan.  Zo kun je zelf ontdekken welke smaak jij lekker vindt. 

Mijn favoriet is toch de naturel pindakaas, die is super van smaak en lekker romig.

Siliconen spatel

Een onmisbaar product: de siliconen spatel. Deze spatel is super handig om een pot pindakaas leeg te schrapen of om al het beslag uit een kom te halen. Met een lepel of houten spatel blijven er veel meer achter.